Sök Meny & Sortiment

1. Mät- och kontrollinstrument

Beskrivning
Mäthjul Mäthjul (91-4511-00)

Mätområde: Meter och decimeter Max mätlängd: 9999,9 meter   Läs mer »

Läs mer

Mäthjul

Art.nr: 91-4511-00
Skriv ut produktsida »

Mäthjul

Mätområde: Meter och decimeter
Max mätlängd: 9999,9 meter

 

Laddar...

Fuktmätare Fuktmätare (91-6553-00)

Surveymaster BLD5360, fuktmätare passande för att identifiera fukt och dess utbredning. Diagnosticerar orsaken snabbt och enkelt. Den unika GE Protimeter BLD536... Läs mer »

Läs mer

Fuktmätare

Art.nr: 91-6553-00
Skriv ut produktsida »

Fuktmätare

Surveymaster BLD5360, fuktmätare passande för att identifiera fukt och dess utbredning. Diagnosticerar orsaken snabbt och enkelt.

Den unika GE Protimeter BLD5360 Survey dubbla funktioner Fuktmätare har två arbetslägen - Sök och Mät. Sök och mät hjälp användaren att särskilja under ytan från yttre fuktighet viktig information när man försöker fastställa omfattningen och orsaken till fukt problem.

Den Protimeter BLD-5360 Surveyfuktmätare är en fuktmätare som visar fuktnivåvärden på en digital display längs sidan en skala från färgkodade lampor. Den Protimeter Survey digitala fuktmätare hjälper i exakt byggmaterial fuktmätning. Detta kombinerad presentation av fuktmätning hjälper användaren att kartlägga omfattningen av problemen och övervaka förändringar i tillståndet exakt och tillförlitligt. Den Protimeter BLD 5360 Survey är industristandard fuktmätare för mätning och utreda fukt i byggnader.

Mätområde: 0-12 mm
Display: Digital med ljudsignal
Drift: Batteridriven

Laddar...

Fuktmätare, Testo 616 Fuktmätare, Testo 616 (91-6553-02)

Testo 616 är ett behändligt och tillförlitligt instrument för oförstörande mätning och bestämning av fukt i material. Instrumentet mäter m h a ett dielektriskt ... Läs mer »

Läs mer

Fuktmätare, Testo 616

Art.nr: 91-6553-02
Skriv ut produktsida »

Fuktmätare, Testo 616

Testo 616 är ett behändligt och tillförlitligt instrument för oförstörande mätning och bestämning av fukt i material. Instrumentet mäter m h a ett dielektriskt fält som tränger genom material ner till ett djup av mellan 30 och 50 mm, beroende på material.
Tydliga mätvärdesförändringar gör att man enkelt kan lokalisera fuktskador, även genom torra ytmaterial som plastmattor, tapeter etc. Kalibreras instrumentet mot en inställningstabell kan även fuktkvotsmätningar i procent utföras på homogena (ej blandade) material. 
Speciellt lämplig vid fuktskadeundersökningar där fukt finns men ej syns. Den sparar tid och pengar genom att man exakt kan lokalisera var fuktskadan har uppkommit.

Mätdjup i trä: 50 mm
Mätdjup i övrigt byggmaterial: 30 mm
Mätintervall: 0,5 sek.
Mätområde i trä: 0-505
Mätområde i byggmaterial. 0-20%
Drifttempratur: -5 - +40 grader
Batteridriven: Ja
Längd/bredd/höjd: 234/70/28 mm
Vikt: 0,26 kg

Laddar...

Värmekamare med termofotografering Värmekamare med termofotografering (91-6572-00)

Fastighet eller industri? Alla funktioner som krävs för att anpassa en värmekamera för bägge områdena finns inbyggd.Med kameran upptäcker du snabbt och oförst... Läs mer »

Läs mer

Värmekamare med termofotografering

Art.nr: 91-6572-00
Skriv ut produktsida »

Värmekamare med termofotografering

Fastighet eller industri? Alla funktioner som krävs för att anpassa en värmekamera för bägge områdena finns inbyggd. 
Med kameran upptäcker du snabbt och oförstörande alla avvikelser och svaga punkter i byggnader eller i produktionsmiljöer. 
Utrustad med värmekamera kan du snabbt upptäcka energiförluster i byggnader eller riskområden i el- och maskininstallationer.
Även minsta temperaturskillnad blir synlig tack vare den höga temperaturupplösningen i kameran. Den integrerade digitalkameran underlättar dessutom dokumenteringen av undersökningen.

Noggranhet: -20 - +280 gr
Ir upplösning: 180 x 120px
Optik: 34 x26 gr
Uppdateringsfrekvens: 9 Hz
Fokus: Fast
Display: 3,5 tum
Inregerad digitalkamera: Ja
Driftid: 4 timmar
Vikt: 0,55 kg

Bruksanvisning/Snabbguide  >>

 

Laddar...

Metalldetektor Metalldetektor (91-6416-00)

Heliflux metalldetektor med inbyggd högtalare för lokalisering av gränsrör, polygonpunkter, pk-spik, avstängningsventiler, brunnslock mm. Utsignalen ökar eller... Läs mer »

Läs mer

Metalldetektor

Art.nr: 91-6416-00
Skriv ut produktsida »

Metalldetektor

Heliflux metalldetektor med inbyggd högtalare för lokalisering av gränsrör, polygonpunkter, pk-spik, avstängningsventiler, brunnslock mm.

Utsignalen ökar eller minskar med intensiteten av magnetfältet.
 

Längd: 1074 mm
   
   
   
   
   

Laddar...

Kabelsökare med signalgenerator Kabelsökare med signalgenerator (91-6425-00)

Sök först och gräv sedan. En gyllende regel då en avgrävd kabel kan bli väldigt kostbart och som lätt kan avhjälpas med kabelsökare. 1. Energisökningsläge Leica... Läs mer »

Läs mer

Kabelsökare med signalgenerator

Art.nr: 91-6425-00
Skriv ut produktsida »

Kabelsökare med signalgenerator

Sök först och gräv sedan. En gyllende regel då en avgrävd kabel kan bli väldigt kostbart och som lätt kan avhjälpas med kabelsökare.

1. Energisökningsläge
Leica DigiCat 550i kabelsökare med DigiTex 100t signalgenerator. Kabelsökaren identifierar snabbt och enkelt om det finns nedgrävda strömsatta kablar i mark. Med hjälp av signalgeneratorn hittas det verkliga djupet upp till 3 meter och lokaliserar alla gömda ledningar, med en noggrannhet på ca ±10%.
Sökaren markerar nedgrävda spänningssatta kablar på en LCD-display kombinerat med en ljudsignal. Även kabeldjupet visas på den digitala displayen. 
 
2. Radioläge
Radioläge används när man söker efter telekablar, och når upp till 2 meters djup. Kabelsökaren Leica DigiCat 550i söker efter signaler genom att en signalsändare passerar genom kablaget och återstrålar de metalliska kablar och rörledningar som ligger på upp till 2 meters djup.
 
3. Generatorläge
För att hitta kablar som inte är strömsatta ska du arbeta med en DigiTex som är en signalgenerator. Tillsammans med kabelsökaren kan du ställa in 8 och 33 kHz för att hitta kablarna.
 
Display: LCD
Känslighet: Automatiskt
Mätlägen: 5 st
Mätdjup: Max 3 meter
IP klass: IP54
Drifttid: 40 timmar
Vikt sökare: 2,7 kg
Vikt signalgenerator:  

Laddar...

Rörledningssökare, 50 meter Rörledningssökare, 50 meter (91-6430-00)

Nu finns möjligheten att på ett enkelt sätt söka icke-metalliska rör som vatten/avlopp, kanaler, dräneringar, trummor eller eller andra rör i plast och betong. ... Läs mer »

Läs mer

Rörledningssökare, 50 meter

Art.nr: 91-6430-00
Skriv ut produktsida »

Rörledningssökare, 50 meter

Nu finns möjligheten att på ett enkelt sätt söka icke-metalliska rör som vatten/avlopp, kanaler, dräneringar, trummor eller eller andra rör i plast och betong. Sökaren används i kombination med ovanstående kabelsökare.

Kabellängd: 50 meter
Spetsdiameter: 13 mm
Kabeldiameter: 8 mm
Kabelvinda höjd: 490 mm
Arbetstempratur:  -20 - +50 gr
Vikt:  3,25 kg

Laddar...

Detektor-scanner för vägg eller golv Detektor-scanner för vägg eller golv (91-6472-00)

Scanner/detektor för maximal säkerhet vid borrning, kapning eller bilning. Lokaliserar med maximal precision alla järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller, el... Läs mer »

Läs mer

Detektor-scanner för vägg eller golv

Art.nr: 91-6472-00
Skriv ut produktsida »

Detektor-scanner för vägg eller golv

Scanner/detektor för maximal säkerhet vid borrning, kapning eller bilning.

Lokaliserar med maximal precision alla järnhaltiga och icke järnhaltiga metaller, elektriska ledningar, trä och t.o.m. plast. Upp till ett maximalt djup på 100 mm indikerar den t.ex. armeringsjärn, kopparrör och avloppsrör av plast samt visar tillåtet djup på dispalyen. Idealisk även för sökning av golvvärmerör. Minimerar risken för kostsamma skador.
 

Mätdjup: -100 mm
Mätnoggrannhet: +/- 5 mm
Strömförsörjning: Batteri
Minsta avstånd: 40 mm mellan två angränsande objekt
Vikt: 0,8 kg

 

Laddar...

Avståndsmätare-kvadrat-kubik Avståndsmätare-kvadrat-kubik (91-8432-00)

Miniavstånd: 5 cm Maxavstånd: 100 meter (+/- 3 mm) Vikt: 0,8 kg   Läs mer »

Läs mer

Avståndsmätare-kvadrat-kubik

Art.nr: 91-8432-00
Skriv ut produktsida »

Avståndsmätare-kvadrat-kubik

Miniavstånd: 5 cm
Maxavstånd: 100 meter (+/- 3 mm)
Vikt: 0,8 kg

 

Laddar...

Kamera för hålrum Kamera för hålrum (91-7540-00)

Med denna profesionella kamera kan man gå in i väggar och andra hålrum för inspektion. Kamerahuvudet kräver endast ett hål på 17-18 mm. Kamerahuvudet har 4 ledl... Läs mer »

Läs mer

Kamera för hålrum

Art.nr: 91-7540-00
Skriv ut produktsida »

Kamera för hålrum

Med denna profesionella kamera kan man gå in i väggar och andra hålrum för inspektion. Kamerahuvudet kräver endast ett hål på 17-18 mm. Kamerahuvudet har 4 ledlampor som lyser upp i mörka hålrum och återför bilden till skärmen.  Denna kamera har dessutom möjlighet till att enkelt filma och dokumentera vad som ses och dessutom ljudinspelning utan ytterligare utrustning.  

Kamerahuvud: 17 mm
Kabellängd: 0,9 meter
Lludinspelning och uppspelning: Ja
Vattentät: Ja
Ljus: 4 ledlampor 100 Lux (0,5 meter)
Drifttempratur: -5 5 +40 grader
Batteridriven: Ja
Inbyggd högtalare/mikrofon: Ja

Laddar...

Kamera för rörsystem Kamera för rörsystem (91-7550-00)

Med denna utrustning kan undersökning och dokumentering göras av rörsystem. Som exempel, avlopp, dräneringar, dagvattenledningar etc. Utrustningen har pekskärm ... Läs mer »

Läs mer

Kamera för rörsystem

Art.nr: 91-7550-00
Skriv ut produktsida »

Kamera för rörsystem

Med denna utrustning kan undersökning och dokumentering göras av rörsystem. Som exempel, avlopp, dräneringar, dagvattenledningar etc. Utrustningen har pekskärm för enkel användning och rören kan lätt filmas och kombineras med ljud för dokumentation. Kamerahuvudet är självnivellerande och har belysning med 4 inbyggda ledlampor. För grövre rör anväds ett centreringshuvud på kamerahuvudet för undvikande av grumling av vatten som kan stå kvar i eventuella svackor i ledningen. Att undersöka dräneringar och dagvattenledningar förhindrar eventuellt dyrbara skador som i regel ej ersätts av försäkringsbolag när vatt enskador kommer utifrån. 

Rördimension: -110 mm
Kamerahuvud: 17 mm
  Självnivilerande
Kabellängd: 16 meter
Filmning: Ja
Ljudinspelning och uppspelning: Ja
Vatentät: Ja
Ljus: 4 ledlampor 100 LUX (0,5m)
Drifttempratur: -5 - + 40 gr
Batteridriven: Ja
Inbyggd högtalare/microfon: Ja
Vikt: 3,1 kg
Vikt
3.1 kg

Laddar...

Avvägningsinstrument, optiskt Avvägningsinstrument, optiskt (91-8121-00)

Fabrikat: WIld Förstoring: 20-24 ggr Horisontalcirkel: 360 grader Synfältsdiameter: 3,6 meter på 100 meter Kortaste fokus.avstånd: 0,4 meter ... Läs mer »

Läs mer

Avvägningsinstrument, optiskt

Art.nr: 91-8121-00
Skriv ut produktsida »

Avvägningsinstrument, optiskt

Fabrikat: WIld
Förstoring: 20-24 ggr
Horisontalcirkel: 360 grader
Synfältsdiameter: 3,6 meter på 100 meter
Kortaste fokus.avstånd: 0,4 meter
Vikt: Ca 1,7 kg

 

Laddar...

Planlaser med mottagare, Topcon Planlaser med mottagare, Topcon (91-8718-00)

Modell: RLH3A eller RLH3B Räckvidd, normala förhållanden: 2-400 meter Självnivelleringsområde: +/- 3 grader Laserdiod: L D (synligt ljus) Arbets... Läs mer »

Läs mer

Planlaser med mottagare, Topcon

Art.nr: 91-8718-00
Skriv ut produktsida »

Planlaser med mottagare, Topcon

Modell: RLH3A eller RLH3B
Räckvidd, normala förhållanden: 2-400 meter
Självnivelleringsområde: +/- 3 grader
Laserdiod: L D (synligt ljus)
Arbetstemperatur: -20 till +50 grader C
Längd: 220 mm
Vidd: 144 mm
Höjd: 241 mm
Indikerar: Vid rubbat läge
Mottagare: Ingår
Vikt: 2,6 kg inkl. batterier

 

Laddar...

Tvåfallslaser med mottagare, Topcon RL2H Tvåfallslaser med mottagare, Topcon RL2H (91-8732-00)

Modell: RL-H2S Räckvidd, normala förhållanden: 350 meter Självnivelleringsområde: +/- 5 grader Laserdiod: L D (synligt ljus) Arbetstempera... Läs mer »

Läs mer

Tvåfallslaser med mottagare, Topcon RL2H

Art.nr: 91-8732-00
Skriv ut produktsida »

Tvåfallslaser med mottagare, Topcon RL2H

 

Modell: RL-H2S
Räckvidd, normala förhållanden: 350 meter
Självnivelleringsområde: +/- 5 grader
Laserdiod: L D (synligt ljus)
Arbetstemperatur: -20 till +50 grader C
Längd: 169 mm
Vidd: 169 mm
Höjd: 250 mm
Indikerar: Vid rubbat läge
Laserklass: 3 A
Mottagare: Ingår
Mottagarens display: På fram- och baksida
Vikt: 2,7 kg inkl. batterier

 

Laddar...

Tvåfallslaser med mottagare, Topcon RL100 Tvåfallslaser med mottagare, Topcon RL100 (91-8733-00)

Modell: RL-100-2S Fjärrkontroll: Ja Räckvidd, normala förhållanden: 770 meter Självnivelleringsområde: +/- 5 grader Lutningsområde 1 falls... Läs mer »

Läs mer

Tvåfallslaser med mottagare, Topcon RL100

Art.nr: 91-8733-00
Skriv ut produktsida »

Tvåfallslaser med mottagare, Topcon RL100

 

Modell: RL-100-2S
Fjärrkontroll: Ja
Räckvidd, normala förhållanden: 770 meter
Självnivelleringsområde: +/- 5 grader
Lutningsområde 1 falls: -5/+25 %
Lutningsområde 2 falls: +/-10/+25 %
Laserdiod: L D (synligt ljus)
Längd: 217 mm
Vidd: 168 mm
Höjd: 253 mm
Indikerar: Vid rubbat läge
Laserklass: 3R
Mottagare/fjärrkontroll: Ingår
Rotationshastighet: 300, 600 eller 900 varv per minut

 

Laddar...

Vårt produktutbud

Skaffa en hemsida från Dreamscape Interactive - en hemsidebyrå i Gävle.